Gazdasági Fórum és a Vállalkozói Kiállítás

2013. július 2.

A tavalyi évben a Zala Menti Napok során megszervezésre került rendezvények folytatásaként a Borostyánkőút Gazdaságfejlesztési Klaszter az idei évben is megrendezi a Gazdasági Fórumot és a Vállalkozói Kiállítást.

A klaszter fontos feladatának tekinti, hogy a klaszter tagjainak, illetve a környék vállalkozóinak lehetőséget biztosítson a megjelenésre, bemutatkozásra a szűkebb környezetükben, és lehetőséget teremtsen üzleti tárgyalásokra, üzleti kapcsolatok kialakítására, a hazai és a nemzetközi piacokon egyaránt.
Az 2013. augusztus 9-11. esemény első napján Gazdasági Fórumra kerül sor, ahol a vállalkozóknak lehetőségük lesz egyeztetni Zalalövő város testvértelepüléseinek (Lövő, Kibéd, Oberiach, Farra d’Isonzo) polgármestereivel gazdasági kérdésekről, a városok közötti piaci-gazdasági kapcsolatok megteremtésének lehetőségeiről.
A rendezvény további két napjára (2013. augusztus 10-11.)  Vállalkozói Kiállítást szervezünk a zalalövői Salla Művelődési Központ és Könyvtár Konferenciatermébe, melynek keretében klasztertagjainknak, illetve más vállalkozóknak megjelenési lehetőséget biztosítunk termékeik/szolgáltatásaik bemutatására. Így a térség vállalkozói viszonylag kis költségráfordítással ismertethetik meg saját termékeiket és vállalkozásukat a potenciális partnereikkel, illetve a lakossággal.
Mindkét rendezvény hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a település gazdasági potenciáljának kiaknázása, illetve a helyi vállalkozások összefogása, fellendítése céljából.

Kérjük, hogy amennyiben részt szeretne venni a gazdasági fórumon, illetve a kiállításon, mint kiállító, kérem jelezze az alábbi elérhetőségeinken.

Borostyánkőút Gazdaságfejlesztési Klaszter
Gondoskodás Alapítvány

Dömökné Srágli Lívia
projektmenedzser
06-30-835-0012; livia.domok@zalalovo.hu

Tóth Adél
klaszter aszisztens
toth.adel@zalalovo.hu

 

 

http://www.borostyanklaszter.hu/hirek/gazdasagi-forum-es-a-vallalkozoi-kiallitas