Vállalkozói kiállítás – 2013. augusztus 9-11.

2013. augusztus 14.

2013. augusztus 9-11. között második alkalommal került megrendezésre a klaszter szervezésében a Vállalkozói Kiállítás a Zala Menti Napok rendezvénysorozat keretében, melyen több mint 10 helyi vállalkozás és klasztertag mutatkozott be.

A klaszter céljaihoz illeszkedik ez a kiállítás, amely hagyományteremtő szándékkal jött létre tavaly a helyi vállalkozások bemutatkozásának céljával. A látogatók képet kaphatnak arról a vállalkozói rétegről, akik a szűkebb környezetünkben élnek, működnek, akik elsődlegesen hatást gyakorolnak a helyi gazdaságra.
Egy ilyen bemutatkozás lehetőséget ad ismerkedésre, üzleti kapcsolatokra, megbeszélésekre egyaránt. A kiállítással, illetve a klaszter működtetésével célunk, hogy olyan vállalkozásoknak is segítsünk, akik fejlődni, bővülni szeretnének, de ehhez egyedül kevés anyagi és humán erőforrásuk áll rendelkezésre.

A mai nehéz gazdasági helyzetben nem elég jól termelni, kitűnő szolgáltatásokat nyújtani, mindezt el kell adni, megfelelő, vásárlóképes piacot kell találni. Ha azok a vállalkozások is lehetőséget, kedvet kapnak a bemutatkozásra, akik még nem szoktak hozzá ahhoz, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat népszerűsíteniük kell a piacszerzés, vagy a piac megtartás érdekében, hogy meg kell ismerniük egymást, a versenytársaikat és a lehetséges üzleti partnereiket, elértük a célunkat.
Azok a nagyobb vállalkozások, akik már megjelennek máshol az országban, esetleg nemzetközi piaci kapcsolataik is vannak, a bemutatkozással követendő példát mutathatnak, de találhatnak újabb, közelebbi beszállítót, vagy partnert a további működésükhöz is.

Tovább a galérlához...

 

http://www.borostyanklaszter.hu/hirek/vallalkozoi-kiallitas-2013-augusztus-9-11